joi, 5 ianuarie 2012

GLAZURA DE CACAO RAPIDA

75g (3 linguri) zahar, 30ml (2 linguri) apa, 2linguri cacao si 25g unt se fierb pana se ingroasa (cam 5 minute dupa ce da in clocot). Se toarna peste prajitura.
Este o glazura foarte lucioasa, nu este de loc casanta si se prepara usor.
Aceasta glazura ajunge pentru o prajitura cu dimensiunile 20/30 cm (600 cmp).

6 comentarii:

  1. Foarte buna. Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am adaugat putin mai multa apa (si o lingura de ulei) si a iesit perfect.

    RăspundețiȘtergere
  3. aceasta glazura o folosesc mereu,nu dau gresi cu ea <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocmai am incercat reteta si a iesit foarte bine glazura!

    RăspundețiȘtergere
  5. Aceasta glazura se poate de pus peste frișcă? !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca da. Sincer nu am incercat. Dar find destul de fluida se intinde usor. Se poate picura si face desene (arabescuri) cu ea. Nu e o obligatoriu sa fie intinsa in strat uniform.

      Ștergere