luni, 8 noiembrie 2010

Muffins (briose) cu branza si cascaval


· Ingrediente

Pentru 10 bucati:
160 gr faina amestecata cu 1 varf cutit de praf de copt si un varf sare, 2 oua mici, 50 ml ulei, 100 ml lapte, 100 gr (am pusi 70 grame branza de vaca si 30 gr cascaval ras).

· Mod de preparare

Se pun intr-un bol si se mixeaza toate ingredientele lichide - ouale, uleiul, laptele - si branza cu cascavalul.
Apoi lasam mixerul deoparte si punem in functiune lingura de lemn.
Presuram faina deasupra compozitiei mixate si incorporam cu grija faina, doar pana aceasta va absorbi lichidul.
Va rezulta un amestec cu multe cocolase.
Se pune totul in forme unse cu unt.
Le-am presarat deasupra cu susan.
Le-am dat la cuptorul preincalzit - 175 grade C - 15-20 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu