Ingrediente:
Foi:
7 oua
7 lg faina
7 lg zahar
2 pac de Naty rolls
Crema:
2 plicuri budinca de vanilie
600 ml lapte
12 lg zahar
esenta de vanilie
1/2 pac margarina(sau unt)
Zahar caramel:
300 gr zahar
100ml apa
Decor:
nuca de cocos
Preparare:
Se fac doua foi de rulada pe care le glasam cu zaharul caramel stins cu apa. Dupa ce s-a intarit caramelul punem un strat de crema (pe care o preparam dupa instructiunile de pe plic cu diferenta ca in compozitie mai adaugam si margarina) asezam Naty una langa alta, punem si al doilea strat de crema apoi asezam ultima foaie cu caramelul spre crema.
Imbracam cu putina crema si presaram deasupra nuca de cocos sau radem ciocolata. Se lasa la rece de pe o zi pe alta pana ce caramelul se topeste si prajitura poate fi taiata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu