Se bat ouale cu zaharul pana se albesc, se adauga pe rand uleiul, iaurtul si la urma faina, cacaua si praful de copt, aromele pe care le doriti (eu pun scortisoara, esenta de rom si vanilie). Puteti introduce in compozitie nuci tocate, stafide, etc., sau puteti presara deasupra fulgi de migdale. Turnati compozitia in tava intinsa sau in tava de chec si coaceti-o la foc mic cca 40 minute.
Aceasta este propria mea carte de bucate.Aici voi posta doar retete pe care le-m incercat si mi-au placut. Nu-mi propun o bucatarie anume, am sa incerc retete din toate bucatariile, daca nu-mi plac asa cum sunt le "adaptez" la gusturile mele. Asta numesc eu personalizare, le fac pe toate in stilul meu. Poate e lipsa de stil, dar asta e, sau mai exact asta sunt. Sper sa foloseasca celor care citesc acest blog. Va rog sa comentati, eventual sa contribuiti cu imbunatatiri si retete noi.
sâmbătă, 10 martie 2012
PRAJITURA (CHEC) CU IAURT
Se bat ouale cu zaharul pana se albesc, se adauga pe rand uleiul, iaurtul si la urma faina, cacaua si praful de copt, aromele pe care le doriti (eu pun scortisoara, esenta de rom si vanilie). Puteti introduce in compozitie nuci tocate, stafide, etc., sau puteti presara deasupra fulgi de migdale. Turnati compozitia in tava intinsa sau in tava de chec si coaceti-o la foc mic cca 40 minute.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu