INGREDIENTE: 250g faina, 100g unt, 150g zahar, 4 galbenusuri, vanilie, coaja de lamaie, 125 ml lapte, praf de copt,
Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga pe rand galbenusurile, aromele. Faina se amesteca cu praf de copt si se adauga treptat alternand cu laptele. Se poate incorpora si nuci,rahat, stafide, fructe confiate
Se coace la foc potrivit, cca o ora.
Aceasta este propria mea carte de bucate.Aici voi posta doar retete pe care le-m incercat si mi-au placut. Nu-mi propun o bucatarie anume, am sa incerc retete din toate bucatariile, daca nu-mi plac asa cum sunt le "adaptez" la gusturile mele. Asta numesc eu personalizare, le fac pe toate in stilul meu. Poate e lipsa de stil, dar asta e, sau mai exact asta sunt. Sper sa foloseasca celor care citesc acest blog. Va rog sa comentati, eventual sa contribuiti cu imbunatatiri si retete noi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu