Se amesteca urmatoarele ingrediente: 500g biscuiti macinati, 100g unt, 3-4 linguri dulceata de visine, 2-3 linguri cacao, 250 ml cafea. Compozitia obtinuta se intinde pe un celofan.
3-4 linguri apa fierbinte se amesteca cu 50-60g nuca de cocos. 100g unt se freaca spuma cu 2-3 linguri zahar pudra, apoi se pune nuca de cocos umectata. Pasta obtinuta se intinde peste compozitia de biscuiti si se ruleaza totul cu ajutorul celofanului.
Daca se inlocuieste untul cu margarina poate fi o reteta de post.
Aceasta este propria mea carte de bucate.Aici voi posta doar retete pe care le-m incercat si mi-au placut. Nu-mi propun o bucatarie anume, am sa incerc retete din toate bucatariile, daca nu-mi plac asa cum sunt le "adaptez" la gusturile mele. Asta numesc eu personalizare, le fac pe toate in stilul meu. Poate e lipsa de stil, dar asta e, sau mai exact asta sunt. Sper sa foloseasca celor care citesc acest blog. Va rog sa comentati, eventual sa contribuiti cu imbunatatiri si retete noi.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu