ALUAT: 300g faina, 300g zahar, 7 oua, 250ml ulei
Se bat albusurile cu 150g zahar; galbenusurile se freaca cu 150g zahar si se adauga uleiul, albusurile batute si faina. Se intinde jumatate din aluat in tava neunsa si se coace pe jumatate apoi se adauga umplutura si restul aluatului.
UMPLUTURA: 700g branza, 300g zahar, 100g stafide 3 oua, 100g smantana, 150g gris, coaja de lamaie, vanilie.
Aceasta este propria mea carte de bucate.Aici voi posta doar retete pe care le-m incercat si mi-au placut. Nu-mi propun o bucatarie anume, am sa incerc retete din toate bucatariile, daca nu-mi plac asa cum sunt le "adaptez" la gusturile mele. Asta numesc eu personalizare, le fac pe toate in stilul meu. Poate e lipsa de stil, dar asta e, sau mai exact asta sunt. Sper sa foloseasca celor care citesc acest blog. Va rog sa comentati, eventual sa contribuiti cu imbunatatiri si retete noi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu