BLAT: 500g nuca, 10 oua, 12 linguri zahar, o lingura faina, 3 linguri cacao. Nucile zaharul si cacaua se fierb cu putin lapte. Dupa ce s-au racit se amesteca cu cate un galbenus, se adauga albusurile batute spuma si faina. Se coc daoua blaturi cca 30 minute.
CREMA: 3 oua se freaca cu 5 linguri zahar, 3 linguri cacao si se fierb putin cu 2-3 linguri de lapte. Se racesc si se adauga doua pachete de unt si zeama de la o jumatate de lamaie.
Aceasta este propria mea carte de bucate.Aici voi posta doar retete pe care le-m incercat si mi-au placut. Nu-mi propun o bucatarie anume, am sa incerc retete din toate bucatariile, daca nu-mi plac asa cum sunt le "adaptez" la gusturile mele. Asta numesc eu personalizare, le fac pe toate in stilul meu. Poate e lipsa de stil, dar asta e, sau mai exact asta sunt. Sper sa foloseasca celor care citesc acest blog. Va rog sa comentati, eventual sa contribuiti cu imbunatatiri si retete noi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu