Ingrediente: 3 oua, 200g cascaval, 100g unt, 200 ml lapte, 150g faina.
Bateti ouale, adaugati cascavalul ras, apoi untul topit, laptele si la urma faina. Introduceti compozitia in forme de briose sau o forma de chec, presarati (optional) seminte de susan , mac sau floarea soarelui si coaceti-o la foc mediu, pana se rumeneste.
Varianta: 3 oua, un iaurt mic, 150 ml ulei, 150g cascaval, 150g faina.
Aceasta este propria mea carte de bucate.Aici voi posta doar retete pe care le-m incercat si mi-au placut. Nu-mi propun o bucatarie anume, am sa incerc retete din toate bucatariile, daca nu-mi plac asa cum sunt le "adaptez" la gusturile mele. Asta numesc eu personalizare, le fac pe toate in stilul meu. Poate e lipsa de stil, dar asta e, sau mai exact asta sunt. Sper sa foloseasca celor care citesc acest blog. Va rog sa comentati, eventual sa contribuiti cu imbunatatiri si retete noi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu