Blatul: 4 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 2 linguri cacao, praf de copt. Se face un din ingrediente un pandispan.
Crema: Se face o budinca de vanilie sau frisca din 500g lapte si 2 prafuri de budinca( sau 5 linguri de amidon). Se incorporeaza in budinca fierbinte 200 g unt. Se taie marunt o cana de visine din visinata si se introduc in crema, apoi se intinde peste pandispan.
Se taie cu cutitul ud dupa ce s-a racit la frigider daua ore.
Aceasta este propria mea carte de bucate.Aici voi posta doar retete pe care le-m incercat si mi-au placut. Nu-mi propun o bucatarie anume, am sa incerc retete din toate bucatariile, daca nu-mi plac asa cum sunt le "adaptez" la gusturile mele. Asta numesc eu personalizare, le fac pe toate in stilul meu. Poate e lipsa de stil, dar asta e, sau mai exact asta sunt. Sper sa foloseasca celor care citesc acest blog. Va rog sa comentati, eventual sa contribuiti cu imbunatatiri si retete noi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu