FOILE: 10 albusuri se bat spuma cu 300g zahar, apoi se adauga 4 linguri de faina, 300g nuca macinata, un praf de scortisoara, vanilie, coaja de lamaie si 1 lingurita de amoniac. Se coc trei foi in tava unsa si tapetata.
CREMA:1 pachet de unt se freaca cu doua linguri zahar pudra si un plic zahar vanilat.
10 galbenusuri se freaca cu 6 linguri de zahar pe baia de abur pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit compozitia de oua se amesteca cu untul, (adaugand trepatat cate o lingura din compozitia de oua).
GLAZURA:100g zahar se caramelizeaza, se adauga 100g nuca si se toarna pe o planseta unsa cu ulei. Dupa ce s-a racit se zdrobeste cu ciocanul de snitzel.
Se umplu foile cu crema, se unge si ultima foaie cu un strat subtire de crema peste care se presara glazura(krantzul).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu