BLATUL: 4albusuri se bat cu 7 linguri de apa, se adauga 200g zahar, 4 galbenusuri, 200g faina si 1/2 lingurita bicarbonat.
Se coace compozitia, iar dupa ce s-a racit se insiropeaza bine, apois e unge cu crema urmatoare
CREMA: 100g unt, 150g zahar, 150g nuca, 2 linguri cacao.
Aceasta este propria mea carte de bucate.Aici voi posta doar retete pe care le-m incercat si mi-au placut. Nu-mi propun o bucatarie anume, am sa incerc retete din toate bucatariile, daca nu-mi plac asa cum sunt le "adaptez" la gusturile mele. Asta numesc eu personalizare, le fac pe toate in stilul meu. Poate e lipsa de stil, dar asta e, sau mai exact asta sunt. Sper sa foloseasca celor care citesc acest blog. Va rog sa comentati, eventual sa contribuiti cu imbunatatiri si retete noi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu