BLATUL: 6 albusuri se bat spuma cu 6 linguri de zahar, doua linguri cacao, 6 galbenusuri, 250g nuca macinata, 100g stafide, o lingura de faina
CREMA: 3 oua se freaca cu 200g zahar, vanilie, coaja de lamaie si se fierb pe abur pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit compozitia se freaca cu 150g unt.
Blatul se taie in daou si se umple cu crema.
Aceasta este propria mea carte de bucate.Aici voi posta doar retete pe care le-m incercat si mi-au placut. Nu-mi propun o bucatarie anume, am sa incerc retete din toate bucatariile, daca nu-mi plac asa cum sunt le "adaptez" la gusturile mele. Asta numesc eu personalizare, le fac pe toate in stilul meu. Poate e lipsa de stil, dar asta e, sau mai exact asta sunt. Sper sa foloseasca celor care citesc acest blog. Va rog sa comentati, eventual sa contribuiti cu imbunatatiri si retete noi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu