BLATUL I: Se framanta un aluat din 100g margarina, 125g zahar pudra, 300g faina, o lingura cacao si o lingura amoniac.
BLATUL II:Se face un pandispan din 5 oua, 5 linguri de zahar, 5 linguri faina.
CREMA: se fierb 400g lapte cu 4 linguri de faina si 200g zahar se ia de pe foc si se adauga zeama si coaja de la o lamaie si 200g unt.
GALZURA: de cacao, vezi prajitura Pinguin
Aceasta este propria mea carte de bucate.Aici voi posta doar retete pe care le-m incercat si mi-au placut. Nu-mi propun o bucatarie anume, am sa incerc retete din toate bucatariile, daca nu-mi plac asa cum sunt le "adaptez" la gusturile mele. Asta numesc eu personalizare, le fac pe toate in stilul meu. Poate e lipsa de stil, dar asta e, sau mai exact asta sunt. Sper sa foloseasca celor care citesc acest blog. Va rog sa comentati, eventual sa contribuiti cu imbunatatiri si retete noi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu