Se fierb 10 minute pana se ingroasa urmatoarele ingrediente: 2 cani si jumatate de zahar, 4 linguri de cacao, o cana de lapte, 1 pachet de unt.
din aceasta compozitie se retine o cana pentru glazurarea prajiturii. In restul compozitiei se adauga 4 galbenusuri, 4 albusuri batute spuma, o cana faina, o cana nuci tocate, o cana de visine, un praf de copt.Se coace in tava unsa si tapetata iar glazura retinuta se toarna peste prajitura fierbinte.
Aceasta este propria mea carte de bucate.Aici voi posta doar retete pe care le-m incercat si mi-au placut. Nu-mi propun o bucatarie anume, am sa incerc retete din toate bucatariile, daca nu-mi plac asa cum sunt le "adaptez" la gusturile mele. Asta numesc eu personalizare, le fac pe toate in stilul meu. Poate e lipsa de stil, dar asta e, sau mai exact asta sunt. Sper sa foloseasca celor care citesc acest blog. Va rog sa comentati, eventual sa contribuiti cu imbunatatiri si retete noi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu